dirigentgezocht

Wij, “De Grenszangers” uit Neeritter, zijn een gemengd koor dat bestaat uit een 20-tal leden. We zingen graag een mix van vlotte (pop)muziek en soms wat meer serieuze nummers. Met Kerst verzorgen we een mis in de kerk. Voor de rest zoeken we naar gelegenheden om ons profane repertoire ten gehore te brengen. Door corona is er natuurlijk weinig gelegenheid geweest om ons te laten horen, maar we hopen dat we weer snel in en buiten het dorp op kunnen treden.


We zoeken een dirigent (m/v) die in staat is om het zangniveau op peil te houden en te verbeteren. Hij/zij moet op een plezierige en ontspannen manier de repetities kunnen leiden en onze uitvoeringen vakkundig kunnen dirigeren. Wij zijn gewend om serieus te repeteren en te leren, maar er moet ook zeker ruimte zijn voor ontspanning en plezier.


Net als zoveel verenigingen kampen we helaas met een terugloop van het ledenaantal. Daarom zoeken wij een dirigent die samen met de leden in staat is om ons koor, binnen en buiten Neeritter, te promoten en er mede aan kan bijdragen dat mensen geënthousiasmeerd raken om bij en met ons te komen zingen.


Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 – 22.00 u.
Ben jij de dirigent die denkt te passen binnen onze vereniging en in staat is om ons koor te leiden en ideeën heeft om nieuwe leden aan te trekken, meld je dan bij:
Mevr. Marianne v.d. Kerkhof, secretaris
mariannevdkerkhof@gmail.com