Zangvereniging De Grenszangers zal voor velen geen onbekende zijn. Wij zijn een gezellig zangkoor voor zowel dames als heren, van jong tot oud. Zingen doen wij sinds 1969 met veel passie en plezier.

Sinds 10 februari 2022 repeteren wij samen met Gemengd Zangkoor Vivace uit Ittervoort. Na een oefenperiode hebben beide koren unaniem voor samenvoeging te kiezen. Op termijn zal er een nieuw koor met een nieuwe naam ontstaan. Onze dirigent is Theo Collaert, en tijdens de uitvoeringen is de begeleiding in de bekwame handen van Toon Konings.

De Grenszangers repeteren samen met Vivace wekelijks op donderdagavond om 20:00 uur in CC De Mortel, Leliestraat 2, Ittervoort. Daarnaast treden wij regelmatig op tijdens evenementen in ons dorp. Ook organiseren wij regelmatig concertavonden in de zaal en bezoeken wij op uitnodiging bij andere verenigingen hun concerten.
De Grenszangers zoeken altijd de uitdaging op en streven voortdurend om haar zangkwaliteit te verbeteren om iedere keer weer een onvergetelijk optreden voor haar fans te kunnen geven. In aanloop naar een concert of uitvoering zullen meer en/of langere repetities plaatsvinden. Ook wordt er geïnvesteerd in kwalitatief goede materialen. Denk aan de aanschaf van speciale microfoons, geluidsboxen enz. Dit alles omdat wij onze luisteraars een zo mooi mogelijke uitvoering willen garanderen. In de toekomst zouden De Grenszangers hier meer aandacht aan willen besteden, maar daar is natuurlijk een kostenplaatje aan verbonden. Bent u betrokken en ziet u de meerwaarde van het bestaan en het behouden van een zangkoor in Neeritter, waar iedereen welkom is om ontspannen te komen repeteren en welke iets terug geeft aan de gemeenschap? Dan kunt u ons helpen.


Word Vriend van De Grenszangers

Door middel van een relatief geringe financiële bijdrage kunt u lid worden van de “Vrienden van De Grenszangers”. Al vanaf een schenking van € 25,- per kalenderjaar mag u zich “Vriend van De Grenszangers” noemen.


Wat biedt De Grenszangers haar vrienden?

* Indien gewenst een vermelding op onze Website
* Kwartaalbrief met updates over De Grenszangers (u bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws)
* Kennisgeving over eigen concerten
* Gereserveerde plaatsen bij concerten 

Onze Vrienden zijn voor De Grenszangers érg belangrijk en wij brengen hen dan ook graag onder uw aandacht:

Harold Roumen, Hoensbroek
Frans Dehing, Thorn
Martha Damopoli-i, Roermond
Ad Sniekers, Neeritter

Meuser juridisch advies en mediation page 001       

 logo greijn definitief   logo maatschap      pastorieke     

logo gijbels page 001

 

Hoe word ik Vriend van De Grenszangers?

Maak uw financiële bijdrage van minimaal € 25, - over op rekening NL42RABO 0135 9931 05 t.n.v. De Grenszangers en vermeld hierbij “Vriend” en uw e-mailadres of telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw overige gegevens te ontvangen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten en, indien gewenst, uw gegevens op onze website kunnen vermelden.
Heeftt u vragen, e-mail dan naar info@degrenszangers.nl
Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.